Zucca bommet på straffe - endte i tap

New York-oppgjøret mellom Rangers og Islanders endte på surt vis for Mats Zuccarellos lag. Islanders vant onsdagens NHL-kamp 2-1 etter straffeslag.

BOMMET: Zuccarello var blant en av de tre Rangers spillerne som bommet på straffe under kampen mot Islanders. FOTO: MADDIE MEYER /

Zuccarello var en av de tre Rangers-spillerne som bommet da kampen skulle avgjøres på straffer. Kyle Okposo var faktisk den eneste som scoret, og det holdt til seier for vertene.

Okposo noterte også en assist da Islanders tok ledelsen ved John Tavares tolv minutter ut i annen periode. Seks minutter senere kvitterte Viktor Stålberg for Rangers.

Zuccarello gikk poengløs av isen etter totalt 18.29 minutters spilletid. Torsdag er det duket for «norsk» duell mellom hans Rangers og Andreas Martinsens lag Colorado Avalanche i Madison Square Garden. (©NTB)