Zuccarello med straffemål da Rangers vant igjen

Mats Zuccarello Aasens lag med sin åttende strake seier.

NY SEIER: Mats Zuccarello Aasen er i storform for New York Rangers om dagen.  FOTO: VINCENT CARCHIETTA /

Mats Zuccarello Aasen scoret i straffeslagkonkurransen da New York Rangers slo Ottawa Senators lørdag kveld. Seieren var Rangers' åttende på rad.

Det sto 1-1 etter ordinær tid mellom Rangers og Senators i Ottawa lørdag kveld, og dermed måtte kampen avgjøres på straffer.

Der scoret Zuccarello på sitt forsøk, og like etter avgjorde Dan Boyle til fordel for Rangers.

Blåtrøyene fra New York tok ledelsen gjennom Chris Kreider tidlig i første periode, men Ottawas superback Erik Karlsson utlignet tre minutter senere.

Rangers hadde de fleste sjansene, men flere mål ble det ikke. Dermed måtte det straffer til for å skille lagene.

Zuccarello spilte drøyt 20 minutter i kampen, mest av samtlige løpere på Rangers. (©NTB)