Storhamar med sjokktap mot tabelljumboen

Kongsvinger sjokkerte i nabooppgjøret.

Kongsvinger - Storhamar 4-3:

Kongsvinger lå under 0-2, men kom tilbake og vant svært overraskende 4-3 etter spilleforlengelse mot Storhamar i eliteserien i ishockey lørdag.

Bortelaget ledet både 2-0 og 3-2 mot jumboplasserte og fortapte Kongsvinger, men hjemmelaget kom tilbake og utlignet til 3-3 ni minutter ut i tredje periode. Simon Nielsen ble den store hjemmehelten med sin matchvinnerscoring tre minutter ut i spilleforlengelsen.

Seieren er Kongsvingers første topoenger denne sesongen. Totalt har laget seks poeng og 14 tap.

For Storhamar er situasjonen helsvart. Tapet mot Kongsvinger er lagets fjerde strake, og de ligger nå på sjetteplass med 24 poeng.

Lørenskog tok sin åttende strake seier i eliteserien i ishockey etter 3-0 borte mot Stjernen lørdag. Med seier i ordinær tid, tok laget et enda større steg innpå serieleder Stavanger Oilers. Med tre poeng mot Stjernen, har Lørenskog 36 poeng, kun to mindre enn Oilers som møter Vålerenga senere lørdag.

Ett mål i hver periode var nok til å sikre tre poeng mot Stjernen i Stjernehallen. Joacim Sundelius ga bortelaget ledelsen fem minutter før slutt i første periode. Fem minutter ut i annen periode økte Nathan Longpre ledelsen, før Stefan Espeland satte spikeren i kista fem minutter før slutt. (©NTB)