<span data-lab-font-icon="icon-play" class="lab-font-icon icon-play" id="ext-gen1462"> </span>Sportsnyhetene onsdag 09:45: Se siste oppdatering på Mørk-skaden

Nora Mørk skadd da Larvik avanserte i NM

Nora Mørk pådro seg en ankelskade da Larvik vant 30-20 over Vipers Kristiansand i kvartfinalen i håndball-NM tirsdag.

Mørk fikk en motspiller over foten og så ut til å få en vridning i den venstre ankelen.

Landslagsprofilen hadde store smerter og kom aldri tilbake på banen. Hun ble til slutt fraktet ut av hallen på ryggen til søsteren Thea.

Mørk er en viktig brikke, ikke bare på Larvik, men også på det norske landslaget som har VM i Danmark i desember som sesongens store høydepunkt. Fredag spiller Larvik Mesterliga borte mot Krim.

Hvor alvorlig storskytterens skade er, er ikke kjent. 

– Det er et uhell. Hun fikk en spiller over ankelen. Vi får se hvor alvorlig det er. Det virker som et slags overtråkk. Slikt kan jo ta litt tid. Hun er med til fredagens kamp om det er mulig, sier Larvik-trener Tor Oddvar Moen til TV 2.

Larvik var i føringen i store deler av tirsdagens kamp, men klarte aldri å stikke helt fra Gunnar Pettersens lag fra Kristiansand. Larvik ledet med tre mål ved pause. Det var først de siste ti minuttene av kampen at målene rant inn bak Vipers-målvakt Sakura Hauge. (©NTB/TV 2 Sporten)

Mer innhold fra TV 2