Porsjoner

Ingredienser

  • 6   Skiver loff skåret på langs uten skorpe

Fyll:

  • 2 SPISESKJE Majones
  • 4 SPISESKJE Pisket fløte
  • 8 SPISESKJE Pisket crème fraiche
  • 3 SPISESKJE Kaviar
  •     Sitronsaft
  • 5   Kokte egg
  • 500 GRAM Rensede reker
  •     Rikelig med fersk finhakket dill
  •     Salt , pepper

Pisk krem, tilsett majones og crème fraiche. Pisk lett og luftig. Smak til med kaviar og sitronsaft.

Hakk 1 kokt egg , ca 100 g reker og bland inn i røren. Smak til med salt og pepper.

Legg 2 loffskiver skåret på langs på et serveringsfat. Bre et tynt lag av fyllet over . Dryss over reker og legg over egg i skiver. Legg over brød og bre på fyll , reker og egg. Legg på siste lag med brød.

Smør fyllet rundt hele kaken.. dekorer kaken etter eget ønsket , se tips til garnityr under.

Til garnityr:

Salat

Kokte egg

Røkelaks i skiver reker

Dill

Sort kaviar

sitron