Zucca-assist da Rangers vendte til seier

Mats Zuccarello viste igjen fine takter da New York Rangers beseiret Philadelphia Flyers 3-2 i en treningskamp mandag. Nordmannen var tredje sist på scoringen som startet snuoperasjonen.

INVOLVERT: Mats Zuccarello var den trdje siste på scoringen som startet en snuopperasjon mot Philadelphia Flyers mandag kveld. FOTO: ADAM HUNGER /

Kampen var Zuccarellos andre siden det langvarige avbrekket på grunn av en hodeskade. Han var aktiv med assist og fire skudd på mål og fikk mest istid – 18.34 minutter – av Rangers' løpere.

Riktig nok så det lenge dårlig ut for «Zucca» og lagkameratene hjemme i Madison Square Garden. Etter to perioder ledet Flyers 2-0 takket være scoringer av Mark Streit og Wayne Simmonds.

Sluttperioden var 4.21 minutter gammel da Rangers startet opphentingen. Zuccarello stormet ned venstrevingen og la pucken tilbake til Chris Kreider. Hans skudd ga retur, og den satte Dan Girardi i mål.

Drøye minuttet før perioden var ferdig, var det Kreiders tur til å score. Han var våken da Flyers-forsvaret fomlet og sørget for at kampen gikk til forlengning.

Avgjørelsen kom da New York Rangers fikk straffe etter at en overgang ble ulovlig stanset 1.16 ut i forlengningen. Keith Yandle banket pucken i mål til 3-2-seier. (©NTB)