Messi feiret fødsel med scoring

Ble matchvinner mot Atlético Madrid etter Neymars drømmefrispark.

MATCHVINNER FOR MATEO? Lionel Messi har hatt en fin uke. Først ble han far, og så ble han matchvinner mot Atlético. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN FOTO: GERARD JULIEN /

Atlético-Barcelona 1-2

Fredag ble Lionel Messi far for annen gang. Det markerte argentineren med å bli matchvinner for Barcelona da laget snudde kampen og vant 2-1 mot Atlético Madrid lørdag.

Fernando Torres hadde sendt Atlético foran seks minutter etter pause da han kom alene med Marc-André ter Stegen, men jubelen på Vicente Calderon la seg raskt.

Fire minutter senere utlignet Neymar med et utsøkt frispark fra rundt 20 meter, og lagene var like langt.

Messi startet for en sjelden gangs skyld på benken, men like etter utligningen kom han innpå. Det tok drøye kvarteret før det betalte seg.

Luis Suárez fant Messi med en glimrende stikker, og argentineren vippet ballen vakkert i mål med utsiden av venstrefoten.

Målet var Messis første i serien denne sesongen, og avgjorde kampen til Barcas fordel. Messi ga tydelig signal om at målet ble tilegnet hans nyfødte sønn, Mateo. (©NTB)