USA ydmyket Cuba i Gold Cup

Hjemmefavoritt USA hadde få problemer med å ta seg til semifinalen i Gold Cup. Kvartfinalen mot Cuba endte med hele 6-0.

USA var enorme favoritter i oppgjøret. Allerede etter et kvarter ledet vertsnasjonen 2-0 etter mål av Clint Dempsey og Gyasi Zardes.

I Baltimore scoret også Aron Johannsson og Omar Gonzalez før pause. Etter hvilen satte Dempsey inn to nye mål slik at det endte med overlegne 6-0 til USA.

– Det er alltid flott å scoret hat trick, men det er ikke mulig uten at laget hjelper deg. Vi spilte godt og utnyttet sjansene våre bra, sa den tidligere Fulham-spilleren etter seieren.

I semifinalen venter Jamaica for USA. Giles Barnes scoret kampens eneste mål allerede etter seks minutter da Jamaica tok seg videre på bekostning av Haiti.

Mikkel Diskerud var ubenyttet reserve for USA.