Endelig fredag! Hva med en deilig wrap?
Fylte tortillas med kalkun, masse deilig grønt og karridressing med eple.
Dette trenger du:
- Ca 300 g strimlet kalkun filet (stekt )
- 4-6 tortillas (evt. potetlomper)
- Finstrimlet sprø grønn salat
- 1 paprika
- ½ slangeagurk
- 1 avokado
- Sitron
- evt. 2 ringer ananas
Karridressing med eple
- 2 dl kesam eller yoghurt
- 1-2 ts karri
- 1 ss olivenolje
- Eple i små treninger
Slik gjør du:
Start med å lage karridressingen.
Bland sammen alle ingrediensene, smak til med ørlite salt og grovmalt pepper.
La dressingen stå og trekke smak i romtemperatur minst 30 min.
Skjær stekt kalkunfilet i strimler (kan evt. varmes litt i panne).
Finsnitt salat og finhakk grønnsaker.
Pakk tortillas i litt folie og varm i stekeovn.
Legg litt dressing langsetter midten på tortillas og legg over grønnsaker og kalkunstimler.
Rull/pakk tett sammen, del hver tortillas i to før servering og pakk inn i litt matpapir eller servietter.
Server resten av karridressingen ved siden av.
Artikkelen er oppdatert