Rangers ble skutt i senk av glohet Tyler Johnson

Tampa Bay Lightning slo New York Rangers 6-2 og utlignet til 1-1 i semifinaleserien.

TAPTE: New York Rangers' Derick Brassard i aksjon mot to Tampa Bay Lightning-spillere i kampens andre periode. FOTO: AP Photo/Frank Franklin II

Tyler Johnson scoret tre ganger da Tampa Bay Lightning slo New York Rangers 6-2 og utlignet til 1-1 i semifinaleserien i NHL-sluttspillet i ishockey mandag.

Kampen i Madison Square Garden var lenge jevn, men i siste periode var gjestene knusende overlegne med tre scoringer.

– Dette var pinlig. Det er mange ting man kunne ha lyst til å si akkurat nå, men det hjelper ikke mye å snakke, sa Rangers-kaptein Ryan McDonagh.

Rangers hadde spillere utvist i forbindelse med Tampa Bays to siste scoringer, og da 4-2-målet kom var hjemmelaget akkurat blitt fulltallige.

– Spillerne våre må raskt innse at dumme, egoistiske utvisninger blir kostbare mot dette laget, sa kaptein McDonagh.

Kampens store spiller i Madison Square Garden mandag ble gjestenes Tyler Johnson. 24-åringen scoret to ganger i en første periode preget av mange utvisninger, og i midtperioden kom mål nummer tre. (©NTB)