Larvik med perfekt gruppespill

Larvik (NTB): Larvik vant også sin siste kamp i mesterligaens hovedrunde da tabelljumbo Sävehof ble satt på plass med 25-17 lørdag.

TOLV STRAKE: Gro Hammerseng, Nora Mørk og resten av Larvik-jentene tok sin tolvte strake seier i mesterligaen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
TOLV STRAKE: Gro Hammerseng, Nora Mørk og resten av Larvik-jentene tok sin tolvte strake seier i mesterligaen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Det betyr at Larvik har vunnet alle sine 12 kamper i mesterligaens første og annet gruppespill og holder liv i sin perfekte statistikk denne sesongen: 37 kamper i serie, cup og mesterliga har gitt like mange seirer.

Sandra Toft storspilte i målet lørdag og noterte en redningsprosent på 55. I motsatt ende av banen herjet Nora Mørk med ti scoringer.

– Sandra har så langt hatt en fantastisk sesong. Hun hadde store sko å fylle, og det har hun klart på en veldig god måte. Redningsprosenten vår i mesterligaen er faktisk høyere denne sesongen enn de to foregående, sa trener Ole Gustav Gjekstad til Østlands-Posten.

Svenskene yppet seg lenge og hang med til 8-8. Larvik scoret de fire siste målene i første omgang og de fem første i annen omgang. Med 17-8 på tavla var det ingen tvil om hvor seieren ville havne.

– De første 20 minuttene var ikke bra, verken framover eller bakover. Vi økte ledelsen i starten av 2. omgang, og det er bra, men totalt sett var vi unøyaktige i angrepsspillet. Det ble en kamp som bar preg av at vi regnet med å vinne, og av at den ikke betydde noe, sa Gjekstad. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2