Rangers' og Zuccarellos seiersrekke fortsetter

Mats Zuccarello og New York Rangers vant sin femte kamp på rad da San Jose Sharks ble slått 3-1 i California.

VANT: New York Rangers slo San Jose Sharks i natt. Her feirer Martin St. Louis sammen med Chris Kreider, Kevin Klein og andre lagkamerater. FOTO: Bob Stanton/USA TODAY Sports

Rangers har nå 13 seirer og kun ett tap på de siste 14 kampene, klubbens beste periode siden vinteren 1973.

Superveteranen Martin St. Louis viste nok en gang at 39 år ikke er noen alder da han sendte blåtrøyene i ledelsen halvveis ut i den første perioden. Snaue fem minutter senere la rekkekamerat Chris Kreider på til 2-0.

Mats Zuccarello kom ikke på scoringslisten i lørdagens kamp i SAP Center i San Jose, men var uhyre nær da han drøye fire minutter ut i sisteperioden backhandet pucken mot mål fra kloss hold.

Antti Niemi i Sharks-buret reddet med snapphansken som krysset mållinjen, men det måtte flere minutter med videogransking til før det ble fastslått at nordmannen likevel ikke hadde tegnet seg på scoringslista.

Pucken kan ha vært over mållinjen, men ettersom det var umulig å se den svarte skiva på bildene, var det umulig å dømme mål. (©NTB)