Levanger: To funnet døde på en gård

De to døde mennene som ble funnet døde på en gård i Nord-Trøndelag er far (47) og sønn (17).

Kriminalteknikere fra politiet er på plass på en adresse i Levanger i Nord-Trøndelag etter at to personer ble funnet døde onsdag.

– Drap og selvdrap

– To personer er funnet døde på en gård i Levanger. Vi jobber ut fra en teori om at det dreier seg om en familietragedie, opplyser politiet på en pressekonferanse.

– Det var ingen andre på gården da politiet ankom stedet. Men situasjonen var uavklart så politiet valgte å bevæpne seg.

Politiet har ikke funnet et eventuelt drapsvåpen, og er ikke ferdige med å undersøke åstedet.

Ble funnet av naboer

Politiet ble oppringt av naboer som ba dem om undersøke gården.

– Da naboene kom til gården fant de en død person. Politiet ble tilkalt og fant en annen død person på adressen. Minst en av de døde er påført skader som er forenelige med vold. Politiet ønsker ikke å presisere hva slags skader det er snakk om.

Kan ha vært døde en stund

Politiet etterforsker saken bredt, og sier dødsfallene kan ha funnet sted en stund før politiet fikk melding om funnet. De ønsker ikke å fastsette noe tidsanslag i og med at kroppene ikke er obdusert.

De døde skal være norske, og politiet sier det tyder på at eieren av gården er en av de involverte. Politiet har ikke gjennomført noen pågripelser.

Ifølge Adressa fikk politiet melding om funn av en død person klokken 11.09 onsdag formiddag. 

Politiet kommer tilbake med mer informasjon på en pressekonferanse klokken 18.

Mer innhold fra TV 2