Mann siktet etter at moren ble funnet død

Kvinnen har trolig ligget død i flere dager.

FUNNET DØD.
En mann (46) er siktet ettter at hans mor  (76) er funnet død i sin bolig på Barkåker.
Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix
FUNNET DØD. En mann (46) er siktet ettter at hans mor (76) er funnet død i sin bolig på Barkåker. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix

Sønnen (46) til en kvinne (73) som ble funnet død i Barkåker i Vestfold torsdag, er siktet for ikke å ha hjulpet en hjelpeløs person, opplyser politiet.

– Vi etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall, sier politiadvokat Knut Christian Braae-Johannessen i Vestfold politidistrikt i en pressemelding. Kvinnen har trolig ligget død i noen dager.

Det var AMK som varslet politiet om dødsfallet etter at et familiemedlem kom på besøk til boligen på Barkåker mellom Horten og Tønsberg. Politiet meldte først om funnet av den døde ved 14-tiden.

– Vi opprettet en undersøkelsessak etter at AMK meldte at det var funnet en død person. Det gjør vi for å avklare om det er noe mistenkelig eller ikke, sa Braae-Johannessen til Tønsbergs Blad tidligere på dagen.

Boligen er nå sikret til politiet får gjennomført taktiske og tekniske undersøkelser, blant annet obduksjon av kvinnen. Sønnen er innlagt på Sykehuset i Vestfold. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2