En funnet død i Steinkjer – fem innbrakt

En person ble søndag morgen funnet død på en adresse i Steinkjer etter at politiet rykket ut på melding om feststøy.

EN PERSON ER DØD: Store mannskaper fra politiet jobbet på stedet tidlig søndag morgen. Foto: Terje Næss
EN PERSON ER DØD: Store mannskaper fra politiet jobbet på stedet tidlig søndag morgen. Foto: Terje Næss

Tidlige meldinger gikk ut på at en person var skadd. Klokken 07.40 bekrefter politiet i Nord-Trøndelag at det dreier seg om et dødsfall.

– Helsepersonell har vært på stedet og erklært vedkommende død. Etterforskning pågår nå og vi gjennomfører tekniske undersøkelser på stedet, sier operasjonsleder Monica Ravlo til TV 2.

Mistenker vold

Fem personer er innbrakt i tilknytning til hendelsen. Politiet opplyste tidligere søndag til NTB at de er mistenkt for voldsutøvelse. Det er ikke tatt ut noen formell siktelse i saken. Adressa skriver at det er en mann som er død.

– De fem er innbrakt da vi mistenker at det kan være snakk om en forbrytelse, sier operasjonsleder Kjetil Mollan i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Begynte med festbråk

Påtroppende operasjonsleder Monica Frost Ravlo sier det ikke er kjent hvilken relasjon det er mellom de fem og den avdøde. De tror ikke de involverte hører til et spesielt belastet miljø.

– Det er en helt ordinær adresse i Steinkjer sentrum, sier hun til TV 2 Nyhetskanalen. 

Politiet rykket ut klokken 5.12 etter melding om feststøy ved et privathus i Steinkjer sentrum. En nabo forteller til Trønder-Avisa at de våknet av bråk rundt klokken 04.30.

– Vi merket fort at bråket var noe annet enn vanlig bråk, sier naboen, som legger til at dette normalt er et stille og rolig område.

Krimteknikere

Også ambulansepersonell og mannskap fra brannvesenet var på stedet søndag morgen.

Litt etter klokken 07.00 ankom krimteknikere stedet.

– Alle tilgjengelige ressurser settes inn i dette arbeidet for å få oversikt over situasjonen, skriver operasjonsleder Monica Frost Ravlo i en pressemelding.

(©NTB/TV 2)