Tromsø tilbake på topp

Tromsø knuste byrival Tromsdalen 5-1 søndag, noe som førte laget forbi Sandefjord på toppen av 1.-divisjonstabellen.

Se sammendrag fra flere av de andre kampene nederst!

Det var klasseforskjell på Alfheim i byderbyet mellom Tromsø og Tromsdalen. Med 5-1-seier var det etter kampen ingen tvil om at Tromsø er det beste laget i byen.

TIL startet kampen bra og var i ledelsen allerede etter sju minutter, da Thomas Kind Bendiksen sikkert satte et straffespark i mål.

Tromsdalen hang likevel bra med i den første omgangen. Etter en halvtime utlignet Kim André Råde, men Henrik Gjesdal sendte Tromsø i føringen igjen seks minutter senere.

Etter midtstopperens mål så vertene seg aldri tilbake. På overtid av første omgang scoret Jonas Johansen med et skudd i krysset.

2. omgang begynte rolig, men i løpet av ett minutt etter en drøy times spill avgjorde Tromsø kampen. Først prikket Bendiksen et frispark i krysset, før Magnus Andersen nesten umiddelbart etter avspark tråklet seg gjennom TUILs forsvar og satte den siste spikeren i kista.