De Bruyne med kanon i Solskjærs generalprøve

Kevin De Bruyne med lekker suser da Cardiff og Wolsburg spilte 3-3.

Ole Gunnar Solskjærs Cardiff avsluttet sesongoppkjøringen med å spille 3-3 mot tyske Wolfsburg på hjemmebane lørdag.

Tyskerne tok kommandoen fra start og ledet 2-0 allerede da det var spilt 27 minutter. Marcel Schäfer og den belgiske VM-helten Kevin De Bruyne var målscorere.

De Brynes mål var en skikkelig perle av en suser.

Se målet i videovinduet øverst!

Stillingen så ut til å stå seg til pause, men i løpet av få minutter scoret hjemmelaget to mål.

Først reduserte Peter Whittingham med et vakkert frisparkmål etter 43 minutter, og i omgangens siste minutt utlignet Nicky Maynard.

Da det var spilt 12 minutter av annen omgang, ga Kyung Kim-bo Cardiff ledelsen for første gang. Målet virket lenge å holde til seier for Solskjærs mannskap.

Den kroatiske veteranen Ivica Olic ville det derimot annerledes, og seks minutter før slutt fastsatte han sluttresultatet til 3-3.