Onsdag var det duket for den årlige kjendiskampen på Ekebergsletta.

Som vanlig var flere av Norges største kjendiser delt opp i to lag for å spille showkamp for de mange fremmøtte.

Kjetil Rekdal ledet Handshake for peace-laget med profiler som Petter Northug jr og Erik Myggen Mykland i startelleveren.

Zuccarello viste klasse
På motsatt banehalvdel fant man Mot-laget hvor idrettsprofiler som Mats Zuccarello Aasen og Vibeke Skofterud stilte til start. På benken kunne man finne Nils Johan Semb og Siv Jensen som lagledere.

– Det var litt flaks

Og anført av en glimrende Mats Zuccarello Aasen var det Mot-laget som kom best i gang. New York Rangers-spilleren viste at han behersker mer enn bare ishockey da han i første omgang rykket seg fri og chippet ballen nydelig over Frode Grodås.

– Det var litt flaks. Men hyggelig å se at slike går inn i blant, sier Zuccarello om scoringen.

Men det hvitkledde handshake for peace-laget slo til bake. Petter Northug slo en vakker pasning ut til Erlend Mamelund på vingen. Håndballspilleren fant Pekka Lundefaret som enkelt satte inn utligningen.

To Zucca-assist
I andre omgang var det likevel Mot-laget som viste seg å være de sterkeste på Ekebergsletta. Mats Zuccarello gjorde akkurat som på ishockeybanen og leverte to assist i løpet av omgangen.

Skøyteløper Even Wetten og Petter Northugs lillebror, Even,  scoret hvert sitt etter målgivende fra ishockeyspilleren og sikret dermed 3-1-seier. 

– Zuccarello var fantastisk. Han kunne spilt i Tippeligaen, sier lagleder Nils Johan Semb etter kampen.

– Zucca kunne spilt i Tippeligaen

Se Zuccarello ta frem hovmesterblikket

..og her gjør han det igjen