Dette er bilen for skikkelige barskinger

Mer macho kjøretøy enn Devolro Diablo må du lete lenge etter ... Men ser du hvilken bil som er utgangspunktet?

Denne bilen utstråler ikke akkurat generell omsorg, omtanke for andre eller kjærlighet til planeten - men vi tror vi vet når den kan være riktig så kjekk å ha ...
Denne bilen utstråler ikke akkurat generell omsorg, omtanke for andre eller kjærlighet til planeten - men vi tror vi vet når den kan være riktig så kjekk å ha ...

Toyota er neppe det første merket du tenker på, når du ser en bil som ser ut som den er custom-bygget for å passe personligheten til Rambo og Terminator.

Men nettopp det er utgangspunktet for bilen vi omtaler her - nemlig Toyota Tundra.

Vi sier utgangspunktet, for her er det gjort så mye at det nesten ikke finnes noen Toyota igjen.

Les vår test av arbeidsjernet VW Amarok

Djevelsk 

Men for all del. Tundra er slett ikke noen liten pingle det heller. Snarere en godt voksen pickup - laget for oppgaver som krever en god del mer enn vanlig.

Alt i utgangspunktet er framkommeligheten i særklasse - og den er solid som et hvelv.

Men et firma i USA synes likevel det blir litt for usselt. Og vips, så blir Devolro Diablo en realitet.

LES OGSÅ: Her er pick up til luksus-SUV-pris

Konsert-lyd

Hvis du vil forberede deg på både jordens undergang, invasjon av fremmede vesener og dessuten skremme vettet av naboen, så klarer vi ikke å komme på så mange andre biler som gjør jobben bedre enn denne. 

Diabloen er hevet 7 tommer fra bakken, den er skodd med dekk i størrelsen 37, store deler av bilen er armert, framkommeligheten er ekstrem, det er LED-lys nok til å sette en Pink Floyd-konsert i skyggen - og naturligvis en motor av episke dimensjoner.

LES OGSÅ: Bobilen du ikke har sett maken til!

Over 500 hk

Ja, bare for å ta det siste først. V8-eren som er kraftkilden i denne bilen byr på drøyt 500 hk.

Sammen med et utmerket 4x4-system og en kraftig vinsj, er det sannelig ikke mye som skal kunne stoppe deg.

LES OGSÅ: Med denne går ferien over stokk og stein!

Diger tank

Og tanken fyller du bare på forhånd, den tar nemlig 190 liter. Dermed kan du kjøre ganske mye før du må begynne å bli kreativ.

Dessuten, hvis Macgyver klarer å lage et fly av en fyrstikk, en tyggegummi og to binders (og det tviler vi ikke på at han kan!), så burde det være mulig å trylle fram en form for alternativt drivstoff også ...

LES OGSÅ: Denne bilen er helt ekstrem - ser du hvorfor?

Starte på nytt

Men la oss si at du overlever jordens undergang - da trenger du ikke bare framkommelighet. Heldigvis finnes det løsninger for dette også. Denne bilen kan nemlig utstyres med kjøkken, og dessuten sengeplass for opp til seks personer!

Dermed ligger alt til rette for at du skal kunne bygge opp igjen sivilisasjonen på nytt.

At den koster alt du, naboen og resten av kommunen måtte besitte av midler, skal du ikke bekymre deg for. Etter å ha overlevd jordens undergang, vil du ikke trenger penger ...

LES OGSÅ: Denne bilen er laget for å bekjempe zombier!