Sherwood: – Jeg burde ikke tatt Tottenham-jobben

En etterpåklok Tim Sherwood angrer på at han ble Tottenham-manager. 45-åringen fikk sparken etter bare fem måneder som sjef på White Hart Lane.

FIKK SPARKEN: Tim Sherwood ble sparket etter kort tid i jobben som Tottenham-manager.
FIKK SPARKEN: Tim Sherwood ble sparket etter kort tid i jobben som Tottenham-manager.

Sherwood ble tildelt en 18 måneder lang kontrakt da han i desember erstattet sparkede André Villas-Boas. Under et halvt år senere opplevde han samme skjebne som mannen han tok over for. Han måtte forlate Spurs til tross for høy seiersprosent og god poenguttelling.

– Hadde jeg visst at det var en jobb som bare skulle vare i fem måneder, ville jeg ikke ha tatt den. Men klubben var i en vanskelig situasjon, og den hadde akkurat valgt å gjøre en endring på managersiden, sier Sherwood til Sky Sports.

Sherwood hadde ansvaret for fotballutvikling i Tottenham før han ble tilbudt jobben som manager. Han føler ikke at han ble villedet av London-klubben.

– Som manager vil du alltid ha hodet ditt på blokken, og tiden du får kan bli kort. Slik viste det seg å gå for min egen del, men jeg forventet ikke å få så kort tid. Jeg trodde oppriktig på at jeg kunne ha tatt klubben et steg videre om jeg hadde fått fullføre kontrakten, sier Sherwood.

Tottenham endte på sjetteplass i Premier League denne sesongen. (©NTB)