Første seier for Sandnes Ulf

Etter fem seriekamper uten seier kunne Sandnes Ulf endelig slippe jubelen løs etter å ha slått overraskelseslaget Stabæk 2-1 på hjemmebane.

Det var spilt 76 minutter da den innleide spissen Diego Rubio bredsidet ballen i tomt mål og ble matchvinner etter et glimrende angrep av hjemmelaget.

Rubio feiret med å holde opp drakten til den langtidsskadede lagkameraten Malaury Martin.

Sandnes Ulf hadde tatt ledelsen gjennom Fredrik Midtsjø etter ni minutter, men Stabæk slo tilbake ved Franck Boli drøye kvarteret etter pausen og så ut til å ha mest krefter igjen på Sandnes stadion.

Da slo de lyseblå til med kampens flotteste angrep og sikret samtidig lagets første trepoenger denne sesongen.

– Det var vilt. Det føles som om det er gått ett år siden vi har vunnet, så det er cupfinalefølelse her, tror jeg, sa kaptein Aksel Skjølsvik til C More etter kampen.

Alt i alt var seieren fortjent. Sandnes Ulf jobbet voldsomt hardt fra første øyeblikk og viste seg fram fra en helt annen side enn tidligere i sesongen. Laget kom fra tre strake tap i serien og røk også på en pinlig nederlag i cupen mot Sola for én uke siden. (©NTB)