Strømsgodset stormer videre

Strømsgodset styrer eliteserien med suksess, men 2-1-seieren over Odd søndag var absolutt ingen selvfølge.

SCORET: Peter Kovacs setter inn 1-0 for Strømsgodset.
SCORET: Peter Kovacs setter inn 1-0 for Strømsgodset. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

«Godset» er nå oppe i 13 seriekamper på rad uten tap. Forrige nederlag kom borte mot Viking (0-1) 1. september i fjor. Siden den høstdagen har Strømsgodset ti seirer og tre uavgjorte.

Søndag sendte Peter Kovacs vertene i ledelsen etter ti minutter. Bare ti minutter seinere doblet Lars Sætra ledelsen da han stanget ballen i mål.

Men Odd ga ikke opp og fortsatte å kjempe. Og like før pause sørget Jone Samuelsen for ny spenning i kampen da han sendte ballen i mål med et hodestøt.

Men det var også det nærmeste Odd kom, og dermed kunne Godset juble for sesongens fjerde seier på fem kamper.