Cavani-dobbel ga cuptittel i Zlatans fravær

Scoret to ganger i Paris Saint-Germains 2-1-seier over Lyon.

Paris Saint-Germain klarte seg godt uten Zlatan Ibrahimovic i ligacupfinalen mot Lyon. Edinson Cavani ordnet 2-1-seier med to scoringer i første omgang.

Uruguayaneren var tidlig frampå og ga den franske storklubben ledelsen lørdag. Etter tre minutters spill satte han inn 1-0 på pasning fra Maxwell.

Uten en skadd Zlatan på banen, måtte Cavani ta ansvar. Det gjorde han også da han doblet PSG-ledelsen fra straffemerket i det 32. minuttet.

Alexandre Lacazette skapte nytt håp for Lyon da han reduserte etter ti minutter av annen omgang. Men PSG var farligst også mot slutten og rodde seieren i land.

Tittelen var PSGs første for sesongen. I serien er laget to seirer fra å bli mester for annet år på rad. (©NTB)