Rangers vant igjen med Zuccarello på isen

Med Mats Zuccarello tilbake på isen slo New York Rangers Carolina Hurricanes 4-2 i NHL fredag kveld.

NORDISKE VENNER: Mats Zuccarello spilt frem Carl Hagelin da svensken scoret det siste målet i Rangers` 4-2-seier over Carolina Hurricanes. Foto: Scanpix.

Zuccarello fikk en puck i hånden og pådro seg brudd i venstrehånden i OL-oppgjøret mot Østerrike. Fredag var han tilbake for Rangers. Nordmannen hadde tre skudd på mål, men havnet ikke på scoringslisten. Han hadde imidlertid målgivende pasning på Rangers' fjerde scoring 41 sekunder før full tid.

Hurricanes ledet to ganger hjemme i Raleigh i North Carolina, men Rangers scoret hele tre ganger i løpet av de siste seks minuttene i den siste perioden.

New York-klubben var i bra form før OL i Sotsji, men har slitt etter OL-pausen. Laget vant den første kampen etter Sotsji-lekene mot Chicago Blackhawks uten nordmannen på isen, men tapte de tre neste og falt dermed fra andre til tredjeplass i sin divisjon før fredagens kamp.

Med nykommeren Martin St. Louis i laget er Zuccarello et godt stykke bak på Rangers poengstatistikk. St. Louis som tidligere i uka ble hentet fra Tampa Bay Lightning, har nå 62 poeng etter 29 mål og 33 målgivende pasninger denne sesongen. Etter skadeavbrekket har Zuccarello falt ned til en tredjeplass på poenglista og står etter fredagens kamp med 15 mål og 29 målgivende – til sammen 44 poeng.

Med den målgivende pasningen fikk nordmannen 1 i pluss-/minusstatistikken. (©NTB)