Her prøver Nzonzi å slå til Adebayor

Men Stoke-spilleren slo bare i luften.

Tottenham-Stoke 3-0

Stoke var sjanseløse mot Tottenham, og det var tydelig at frustrasjonen bredde om seg blant gjestene allerede tidlig i kampen.

Etter en duell mellom Emmanuel Adebayor og Stokes Stephen Nzonzi kokte det over for Stoke-spilleren, som langet ut etter Tottenham-spissen.

Det endte bare som et slag i luften, men hadde Nzonzi truffet med høyrehooken sin kunne det fort ha luktet suspensjon for 25-åringen.

Se episoden øverst, og høydepunkter lenger ned i saken.

Også i selve kampen var det mye løskrutt fra Stoke, mens Tottenham er fortsatt ubeseiret under Tim Sherwoods ledelse. 

Roberto Soldado, Moussa Dembélé og Aaron Lennon scoret hjemmelagets tre mål.

Dermed klatret Tottenham til 7.-plass i Premier League, mens Stoke gikk på sitt andre klare strake tap i jula etter 1-5-tapet for Newcastle annen juledag.

Kampen var Sherwoods tredje opptreden som manager etter at André Villas-Boas fikk sparken, og han har så langt ledet Tottenham til to seirer og én uavgjort.

– Tottenham var skarpere, raskere og hadde mer kraft og fart enn oss, sa Mark Hughes til TV 2 etter kampen.

– Vi spilte en veldig bra kamp, supplerte Tim Sherwood, som dro frem Moussa Dembele, Paulinho, Zeki Fryers og Kyle Naughton som spillere som presterte bra.

Det måtte en imidlertid en straffe til for at hjemmelaget skulle ta ledelsen i lørdagens kamp.

Et innlegg endte hos Emmanuel Adebayor. Spissen forsøkte seg på en akrobatisk avslutning og skuddet ble blokkert av hånden til Ryan Shawcross.

Etter det fikk Tottenham mer kontroll og vant til slutt komfortabelt.

(©NTB/TV 2 Sporten)