Volvo XC70: Denne Volvoen blir super-sjelden!

Kun 150 biler bygges – og du får klistremerker med på kjøpet. Les hvorfor:

Volvo XC70 i 'Made by Sverige' utgave med Zlatan Ibrahimovic skal bygges i kun 150 eksemplarer.
Volvo XC70 i "Made by Sverige" utgave med Zlatan Ibrahimovic skal bygges i kun 150 eksemplarer.

For en kort tid tilbake lagde Volvo en videosnutt med den legendariske og karismatiske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic.

Denne videoen har gått sin seiersgang verden rundt. Den ble faktisk en så stor suksess at Volvo bestemte seg for å bygge en bil maken til den som fotballegenden promoterte i filmen "Made by Sweden".

For å markere den vellykkede samarbeidet mellom Zlatan og Volvo har besluttet å bygge en svært begrenset serie på 150 stykker, Volvo XC70, utstyrt akkurat som bilen som Zlatan kjører i filmen Made by Sverige.

Noe hverdagslig syn på landeveien blir den med andre ord ikke, men vi kan allerede nå røpe at Zlatans autograf er inkludert i den eksklusive utgaven av XC70.

"Zlatan Edition" betyr en tungt utstyrt Volvo XC70 D5 AWD med automatgir. Alle vil være lakkert i fargen "Electric Silver" med mørk grått interiør og utstyrt med styling pakken Business Edition Pro.

Se videoen "Made by Sweden" med Zlaten og Volvo her:

volvo-XC70-forfra
volvo-XC70-forfra

Anders takket nei til en million for den gamle Volvoen:

Massevis av utstyr

Felgene er Erakir Diamond Tech Svart og 19 tommer store. Summum-pakken inneholder skinninteriør, elektrisk setejustering med minne og utvendige speil med tilt-funksjonen når du rygger. Det inkluderer også "Keyless Drive" – altså et nøkkelløst start- og låsesystem.

Zlatan-bilen har også en såkalt "Load Package" og klimapakke VOC med oppvarmet ratt, oppvarmede seter foran og bak, samt drivstoffdrevet parkeringsvarmer.

Videre inneholder den Volvos Driver Support-pakke med køassistent for stopp/startfunksjon fra 0 til 30 km/t, kollisjonsvarsling med full autobrems og Pedestrian og Syklist Detection, Active High Beam (AHB), Lane Departure Warning (LDW) og trafikkskilt informasjon (RSI) og BLIS blindsonevarsling.

Volvo 850 T-5R: Denne bilen ble et vendepunkt for Volvo

Stolte

Volvo XC70 i ”Made by Sweden” med Zlatan Ibrahimovic
Volvo XC70 i ”Made by Sweden” med Zlatan Ibrahimovic

Vi snakker med andre ord om en "fullpakke bil" med ALT av hva Volvo kan by på – og det er slett ikke lite.

Svenskene er også tydeligvis stolte av Volvoen sin og av Zlatan. For med bilen følger det med ett sett klistremerker med «Made by Sweden» samt altså Zlatan-autograf som kundene selv kan dekorere bilen med – om de ønsker.

Vi testet nettopp nye XC70 – les den testen her: