Dyttet dommer, brakk kølla og forlot isen

Intense sluttminutter da Vålerenga tapte for rivalen Lørenskog.

Alexander Bonsaksen pådro seg matchstraff for usportslig oppførsel da han knakk kølla over eget mål i frustrasjon i sluttsekundene mot Lørenskog. (Foto: TV 2/)

Serieleder VIF gikk på sitt annet strake nederlag da Lørenskog slo dem 4-3 på Jordal søndag.

Hjemmelaget kom sent i gang i prestisjekampen, og fikk svi for det. Lørenskog ledet 2-0 etter mål fra Knut Henrik Spets og Wacey Rabbit i første periode.

Sondre Olden reduserte for Vålerenga etter snaut halvannet minutt i midtperioden, men vertene fikk en ny smell kvarteret senere da Rabbit la på til 3-1 for Lørenskog.

Espen Knutsens menn fikk det enda tøffere etter Jens Skålbergs 4-1-scoring litt over ni minutter ut i siste periode. Olden og Morten Ask skapte spenning med to senere reduseringer, men Lørenskog holdt unna for presset i sluttminuttene.

Like før slutt kokte det over for VIFs Alexander Bonsaksen, som pådro seg matchstraff for usportslig oppførsel da han knakk kølla over eget mål i frustrasjon. Bonsaksen dyttet først til dommeren.

Se hendelsen øverst i artikkelen.

Nederst ser du referater fra alle søndagens hockeykamper.

Det var Vålerengas annet tap på rad. Oslo-klubben ble slått 2-1 av Lillehammer torsdag. VIF leder likevel eliteserien sju poeng foran Stavanger. Lørenskog ligger på sjuendeplass med 24 poeng. Romerikingene startet sesongen med 20 minuspoeng.

Stavanger banket Lillehammer 6-2 på hjemmebane søndag. Gjestene tok en tidlig ledelse ved Robin Bergmann i annen periode. Det tok ikke lang tid før Juha-Pekka Loikas utlignet til 1-1 i overtallsspill. (©NTB)