Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er også hans omtale som står på Rekdals tips under.

FK Haugesund lå under 0-1 mot Odd, men snudde til seier 3-1. Hønefoss vant med samme sifre hjemme over Sogndal, mens Start holdt fast i den tidlige 1-0-ledelsen over Lillestrøm. Dermed gikk Kjetil Rekdals oddskupong inn for andre dag på rad. Denne gangen var oddsen 5,98. Hadde du satset hundre kroner på hver av disse to bongene ville du ha vunnet over 1.100 kroner!

Det er et vanskelig oddsprogram mandag, men Rekdal har plukket ut et par lag han har meget god kjennskap til. Her er oddskupongen hans mandag:

LEVÉR KUPONGEN HER!

Köln - Union Berlin (tysk 2. Bundesliga) H: 1,55 U: 3,45 B: 4,25

Begge har 24 poeng i toppen. Köln har 3-1-0 på sine tre foregående. Etter 0-0 her mot 1860 München vant de 1-0 borte over Arminia Bielefeld. De to lagene er blant de mest formsvake i serien. Gerhardt (m) er trolig tilbake fra start her, mens Ujah (a) kan bli skjøvet ut på benken. Union Berlin viser samme form poengmessig som vertene. De er normalt sterkest hjemme, men har denne sesongen 3-3-0 på fremmed gress. Gjestene er nå uten baklengsmål på fire kamper. 0-0 i Cottbus ble etterfulgt av 1-0-seier hjemme over Ergebirge Aue. Trener Uwe Neuhaus må klare seg uten kaptein Mattuschka (m) i denne. Köhler (m) var ute for dagens bortelag i forrige kamp, men han er trolig tilbake i denne. Rekdal tror på hjemmeseier til litt lav odds.

Bohemians - Mlada Boleslav (tsjekkisk Gambrinus liga) H: 3,20 U: 3,10 B: 1,85

Det var nyrike Mlada Boleslav som stoppet Vålerengas ferd i Champions League med Rekdal som sjef i 2006. Siden bronsemedaljen laget tok den sesongen har det vært magre år for klubben som endte på åttendeplass forrige sesong. Ligger på femteplass denne sesongen med 6-4-2 og har fire seire på de seks siste kampene. Slo Bohemians 5-0 sammenlagt i 2011-2012-sesongen som endte med nedrykk for Praha-laget. Der gikk de rett opp i fjor, men ligger på sisteplass denne sesongen med 3-2-7. Har tre tap og én uavgjort på de siste fire kampene. Har ikke vært så ille hjemme med 2-2-1. Rekdal setter likevel pengene på borteseier her.

Aberdeen - Patrick Thistle (skotsk Premier League) H: 1,60 U: 3,20 B: 4,20

Lagene har henholdsvis 20 og 13 poeng. Aberdeen kommer nå fra 1-0-seier hjemme over Dundee United og 2-0-seier borte over Hibernian i serien og 2-0-seier borte over Motherwell i ligacupen. Robertson (f) og Shaughnessy (f) er nye fravær hos hjemmelaget. Partick Thistle har ennå ikke vunnet hjemme, men de har 3-1-1 på reisefot. Etter 2-1-seieren borte over toer Inverness tapte de 1-2 hjemme for suverene Celtic. McMillan (f) er friskmeldt, mens unge Fraser (m) igjen er suspendert. Aberdeen vant sesongens første møte med 3-0, og Rekdal tror på samme utfall her.

Dermed ser oddskupongen slik ut:

Köln - Union Berlin H 1,55

Bohemians - Mlada Boleslav B 1,85

Aberdeen - Patrick Thistle H 1,60

Totalodds: 4,59

Innleveringsfrist: Klokken 17:55

LEVÉR KUPONGEN HER

Lykke til!