Se Lewandowskis hat trick mot sjanseløse Stuttgart

Mohammed Abdellaoue spilte en halv omgang som Stuttgart-innbytter i 1-6-tapet mot Borussia Dortmund fredag. Kampen huskes best for hat tricket til Robert Lewandowski.

SCORET TRE: Robert Lewandowski. (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)

Dortmund - Stuttgart 6-1:

Den norske landslagsangriperen har fått lite spilletid siden overgangen fra Hannover til Stuttgart. I Dortmund fikk han først sjansen på stillingen 4-1 til hjemmelaget.

Byttet hjalp ikke Stuttgart i håpet om å pynte på resultatet. I stedet ble sifrene styggere, og Lewandowski fullførte hattricket sitt fire minutter etter at Moa kom på banen.

Se Lewandowskis hattrick mot Stuttgart i videovinduet øverst (video med tillatelse fra Eurosport 2)

Stuttgart tok overraskende ledelsen da Karim Haggui headet inn 1-0 etter 13 minutter. Men det tok ikke lang tid før Dortmund summet seg og aldri så seg tilbake i oppgjøret.

Seks minutter senere stanget Sokratis inn 1-1, mens Marco Reus like etter la på til 2-1 med venstrefoten.

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Stillingen holdt seg til pause, men et raskt målshow fra Lewandowski senket til slutt et sjanseløst Stuttgart. Den polske stjernespissen gjorde både 3-1 og 4-1 på under to minutter tidlig i annen omgang.

Han er nå toppscorer i den tyske toppdivisjonen med ti mål på elleve kamper

Sommerkjøpet Pierre-Emerick Aubameyang avsluttet målfesten til 6-1 med et skudd fra skrå vinkel ni minutter før slutt.

Borussia Dortmund tok seg til tabelltoppen i Bundesliga med storseieren. Erkerival og tittelforsvarer Bayern München kan ta tilbake serieledelsen med seier borte mot Tarik Elyounoussi og Hoffenheim lørdag.

Stuttgart var ubeseiret på sine fire siste kamper før møtet med Dortmund. Laget til Abdellaoue ligger på 9.-plass før resten av helgens kamper.