Alle anmeldte russevoldtekter i Kongeparken blir henlagt

Politiet står uten mistenkte i alle de fire tilfellene.

LANDETS STØRSTE RUSSEFEST: Landstreffet ved Kongeparken sør for Stavanger er et av årets største happenings for russen. I mai i år ble det anmeldt fire voldtekter. Nå er alle sakene henlagt.  (Foto: ANJA T. GUNNERSEN, TV 2 NYHETENE)
LANDETS STØRSTE RUSSEFEST: Landstreffet ved Kongeparken sør for Stavanger er et av årets største happenings for russen. I mai i år ble det anmeldt fire voldtekter. Nå er alle sakene henlagt. (Foto: ANJA T. GUNNERSEN, TV 2 NYHETENE)
LANDETS STØRSTE RUSSEFEST: Landstreffet ved Kongeparken sør for Stavanger er et av årets største happenings for russen. I mai i år ble det anmeldt fire voldtekter. Nå er alle sakene henlagt.  (Foto: TV 2)
LANDETS STØRSTE RUSSEFEST: Landstreffet ved Kongeparken sør for Stavanger er et av årets største happenings for russen. I mai i år ble det anmeldt fire voldtekter. Nå er alle sakene henlagt. (Foto: TV 2)

Av Anja Tho Gunnersen og Marte Skodje I mai i år ble det anmeldt fire voldtekter under russetreffet på Ålgård i Rogaland. Nå nesten seks måneder senere er sakene ferdig etterforsket. Lensmann i Gjesdal, Ingrid Eik, bekrefter overfor TV 2 at alle de fire sakene blir henlagt. - Tre av sakene er henlagt og den fjerde er nå

Mer innhold fra TV 2