Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Gloucester hadde som forventet ingen problemer med å nå første ordinære runde i FA-cupen på bekostning av Yate Town i går. Hele 7-0 ble det til hjemmelaget. I tillegg fikk Rekdal inn Recreativo Huelva som slo CD Lugo 1-0 i den spanske cupen. Kampen mellom Gosport og Sutton ble avlyst.

I dag er det ishockey som står på bongen til Vålerenga-treneren.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Tampa Bay Lightning - Minnesota Wild (NHL) H: 1,95 U: 3,70 B: 2,55

Dette er den fjerde hjemmekampen på rad for Lightning som også skal spille de neste tre kampene i vest-Florida. For gjestene er det motsatt. Dette er den tredje bortekampen på de fire siste. Lightning slo Kings hele 5-1 sist i en kamp keeper Ben Bishop stanset 30 av 31 skudd. Han har vunnet alle fire kampene han har spilt og har en redningsprosent på hele 93,9 prosent. Hjemmelaget har 4-2-0 (2-0-1 hjemme). Wild kommer fra et skuffende 1-4-tap mot Maple Leafs. Backupkeeper Darcy Kuemper slapp inn fire mål på sju skudd og ble satt på benken midtveis i andre periode. Laget har 3-2-2 (1-2-0 borte) så langt. Rekdal tror på en ny hjemmeseier for Florida-laget her.

Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets (NHL) H: 1,85 U: 3,75 B: 2,70

Hjemmelaget kommer fra en roadtrip i vest-Canada hvor de startet med å tape for Flames for så å slå Oilers, Canucks og Jets på rekke og rad. Nøkkelen i de to siste seirene var keeper Carey Price som reddet utrolige 75 av 76 skudd i de to kampene totalt. I tillegg har de vært dødelige i overtall (26,9 prosent) og tette i undertall (84 prosent). Blåjakkene fra Ohio har to strake tap mot Bruins og Red Wings. Der skapte de nok sjanser, men var ikke effektive nok foran mål. Keeper Sergej Bobrovskij har vært solid med en redningsprosent på 92,9 prosent. Rekdal tror uansett at laget fra OL-byen 1976 tar sin fjerde strake seier i denne kampen.

Stavanger Oilers – Frisk Asker (GET-ligaen) (0-1) H: 1,43 U: 6,20 B: 3,15

Stavanger har skuffet noe med 6-1-3. De vant fire på rad før søndagens fortjente 1-3-tap borte for Vålerenga. Vertene har 4-1-0 i egen storstue. Frisk har noe skuffende 2-1-6. Ett poeng hjemme mot Rosenborg og tapet hjemme for Sparta er resultatene som har skuffet mest. Nå kommer gjestene fra 2-5-tap hjemme for Vålerenga og 4-5-tap borte for Lørenskog. I kampen før de ble det åtte baklengs på Lillehammer, og målvakt Nicklas Dahlberg er nå hentet tilbake. Stavanger vant 7-3 da lagene møttes i Asker i serieåpningen, og Rekdal tror Oilers vinner med mer enn ett mål i denne kampen.

Oddskupongen ser dermed slik ut:

Tampa Bay Lightning - Minnesota Wild H: 1,95

Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets H 1,85

Stavanger Oilers – Frisk Asker (0-1) H 1,43

Totalodds: 5,16

Innleveringsfrist: Klokken 18:55

LEVÉR KUPONGEN HER

Lykke til!