Politiet undersøker ransforsøk i tidsrommet Anja forsvant

Kun timer før man antar at Anja Aarseth (21) satte fra seg bilen i Fagerlia øst for Ålesund sentrum – ble et gatekjøkken utsatt for et ransforsøk. Nå undersøker politiet om det kan være en sammenheng.

RANSFORSØK: Kun timer før man antar at Anja Aarseth (21) satte fra seg bilen i Fagerlia øst for Ålesund sentrum ¿ ble et gatekjøkken utsatt for et ransforsøk. Nå undersøker politiet om det kan være en sammenheng.  (Foto: Arne Rovick / TV 2 / Privat)
RANSFORSØK: Kun timer før man antar at Anja Aarseth (21) satte fra seg bilen i Fagerlia øst for Ålesund sentrum ¿ ble et gatekjøkken utsatt for et ransforsøk. Nå undersøker politiet om det kan være en sammenheng. (Foto: Arne Rovick / TV 2 / Privat)
FORSØK PÅ RAN: En person er på frifot etter et ransforsøk på dette gatekjøkkenet i Ålesund onsdag ettermiddag.  (Foto: Arne Rovick)
FORSØK PÅ RAN: En person er på frifot etter et ransforsøk på dette gatekjøkkenet i Ålesund onsdag ettermiddag. (Foto: Arne Rovick)

Av Kristian Ervik og Sverre Holm-Nilsen Politiet i Ålesund står overfor en mulig drapssak etter at en kvinne ble funnet død på byfjellet Aksla fredag ettermiddag. - Politiet jobber ut fra at dette er et drap. Vi mistenker at den kvinnen som er funnet er drept, sier politiadvokat Yngve Skovly lørdag kveld. De har fo

Mer innhold fra TV 2