Arsenal gikk lett til Mesterligaen, men Podolski måtte ut med skade

Arsenal er klar for sin 16. strake deltakelse i mesterligaen etter å ha slått tyrkiske Fenerbahce 2-0 på hjemmebane tirsdag.

MÅTTE UT MED SKADE: Lukas Podolski ut med skade da Arsenal tok seg til gruppespillet i Mesterligaen. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Det engelske laget hadde 3-0 å gå på fra den første kampen i Istanbul, og «The Gunners» avanserte med stil. Aaron Ramsey ble den store stjernen med sine to scoringer på Emirates. Han var også avgjørende i den første kampen.

Det ble en flott aften for Arsenal, men det var et lite skår i gleden at Lukas Podolski måtte forlate banen med en skade i begynnelsen av annen omgang.

Ramsey ga Arsenal ledelsen 25 minutter ut i kampen tirsdag etter at Podolski og Theo Walcott hadde spilt ham fint fri. Han hadde bare å trille ballen inn i det tomme målet. I annen omgang fastsatte han resultatet til 2-0 etter å ha satt en ball fra Kieran Gibbs i nettet. Det skjedde 15 minutter før full tid.

Artikkelen fortsetter under bildet!

KAMPENS STORE SPILLER: Aaron Ramsey satte inn Arsenals to scoringer mot Fenerbahce. (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)

Schalke er også klar for gruppespillet i mesterligaen etter å ha satt det greske laget PAOK utenfor i den siste kvalifiseringsrunden.

Mest dramatikk var det i kampen mellom Legia Warszawa og Steaua Bucuresti. Kampen endte 2-2 etter 1-1 i den første kampen. Dermed gikk det bulgarske laget videre på bortemålsregelen, for kampen tirsdag kveld gikk i Warszawa. (©NTB) (©NTB)