Fin Inter-start for Mazzarri

Inter trengte tid på å bryte ned Genoa, men Walter Mazzarri fikk til slutt en flott åpning som trener i Milano-klubben.

Yuto Nagatomo og Inter spillerne feirer 1 0 scoringen mot Genoa. (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)

Yuto Nagatomo ordnet 1-0 etter et fint innlegg fra Jonathan etter 75 minutter. På overtid doblet Rodrigo Palacio til 2-0 etter å ha blitt tredd gjennom på vakkert vis.

Dermed fikk Inter en bra start under tidligere Napoli-trener Mazzarri. Milano-laget startet i 3-5-1-1-formasjon.

Søndag kveld fikk Rafael Benítez en pangstart som Mazzarris erstatter i Napoli. Den søritalienske klubben banket Bologna 3-0. Real Madrid-importen José Callejón ga Napoli ledelsen etter en halvtime, mens Marek Hamsik scoret to ganger.

Også Roma startet sesongen godt med 2-0-seier borte mot Livorno. Daniele De Rossi og Alessandro Florenzi gjorde målene for gjestene fra hovedstaden.

For Lazio ble det 2-1 hjemme mot Udinese takket være to tidlige fulltreffere fra Hernanes og Antonio Candreva (straffe). Luis Muriel reduserte i annen omgang. (©NTB)