Neymar helten da Messi måtte ut med skade

På en dag da Lionel Messi måtte ut ved pause var det Neymar som berget Barcelona.

Neymar 1 (Foto: Andres Kudacki, © AK MY**TOK**)

Neymar kom inn og sikret 1-1 i første kamp mot Atlético Madrid i den spanske supercupen sent onsdag kveld.

David Villa scoret for hjemmelaget i det 12. minutt, med et spektakulært volleyskudd på innlegg fra Arda Turan.

Det var hans første mål for Atlético, mot klubben som i sommer solgte ham billig.

Barcelonas superstjerne Messi måtte ut ved pause på grunn av en muskelskade i låret. Han ble erstattet av Cesc Fàbregas. Ifølge Barcelonas trener Gerardo Martino er det usikkert hvor alvorlig skaden er.

– Han fikk en smell og så et muskelproblem. Vi må foreta de nødvendige undersøkelsene for å fastslå hvor alvorlig det er. Det var ingen grunn til å ha ham ute på banen så lenge han ikke kunne spille som normalt, sa Martino.

Neymar startet på benken, men han kom inn for Pedro etter en snau time. Sju minutter senere utlignet brasilianeren.

Neymar møtte landsmannen Dani Alves' innlegg med hodet og scoret sitt første mål for Barcelona.

Gjestene dominerte annen omgang og hadde flere sjanser til å ta seieren. Hjemmelagets belgiske keeper Thibaut Courtois sørget for at det er uavgjort før returkampen på Camp Nou om en uke. (©NTB)

Neymar 2 (Foto: JUAN MEDINA, © JM/DH)

David Villa (Foto: Andres Kudacki, © AK AJP**LON**)

Lionel Messi (Foto: GERARD JULIEN, © ql)