Riise byr seg frem for nye klubber

John Arne Riise kan komme til å gå gratis fra Fulham til ny klubb i sommer.

John Arne Riise
John Arne Riise

Riise er blant London-klubbens mest meritterte spillere, men engelskmennene skal være villig til å la nordmannen gå før overgangsvinduet stenger, skriver Nettavisen.

Dette for å kutte lønnskostnader.

– Ja, det ser ut som at jeg vil skille lag med Fulham i sommer. Heldigvis har vi en avtale med Fulham om at det ikke blir snakk om en overgangssum, så vi får se hva som skjer i resten av overgangsvinduet, sier Riise til Nettavisen.

– Tysk fotball er et maskineri. Broren min er en maskin og jeg tror det vil passe ham bra å spille der

Ifølge VG er Riise allerede i forhandlinger med Werder Bremen om en overgang. Den tyske bundesligaklubben viste også interesse for nordmannen sommeren 2009, men da ble han værende i Roma inntil ferden gikk videre til Fulham to år senere, skriver avisen.

På Twitter understreker Riise at han selv ikke har krevd et klubbskifte:

– Det er første gang jeg hører om dette, så jeg må nesten snakke med ham før jeg uttaler meg. Jeg trodde at John Arne skulle til Lillestrøm, jeg. Det var i hvert fall det han tvitret om, sa lillebror Bjørn Helge Riise til TV 2 Sporten etter kampslutt.

– Hva kan han bidra med i tysk fotball?

– Tysk fotball er et maskineri. Broren min er en maskin og jeg tror det vil passe ham bra å spille der og løpe og ned og fyre av venstresleggen sin, svarte Riise.

Torsdag ble det klart at Morten Gamst Pedersen får forlate Blackburn vederlagsfritt.

(©NTB)