Lamborghini Countach: Ken bygget sin egen superbil – men så...

Jobbet i 18 år. Da bilen var ferdig kom han seg ikke av flekken.

Når du bruker 18 år på å fullføre dit eget superbilprosjekt, er det kanskje en smule bittert å komme på at du står i din egen kjeller. Uten å kunne få bilen ut på veien ...
Når du bruker 18 år på å fullføre dit eget superbilprosjekt, er det kanskje en smule bittert å komme på at du står i din egen kjeller. Uten å kunne få bilen ut på veien ...

Hva skal du gjøre, hvis du virkelig verker etter å få deg din egen Lamborghini Countach – men mangler penger? Vel, hvis du er svært nevenyttig, slik som Ken fra USA, så bygger du hele bilen selv. Ikke noe problem.

Og dette er ikke et vanlig garasjeprosjekt, der noen heller mistilpassede karosserideler er festet med tape og framdriften avhengig av sjåførens pedalkraft. Ken tok oppgaven på alvor – og har i sannhet bygget en nydelig Countach-replika.

Ikke bare ser den bra ut heller, den har en skikkelig kraftpakke montert rett bak ryggstøtten på forsetene. Der motoren i en Countach skal være.

LES OGSÅ: 80-tallshelten er helt "ny"

Bare ett problem

Alt vel så langt, med andre ord.

Etter 18 år ble bilen endelig ferdig, og den er uten tvil et lekkert skue og den går som ei kule og... Forresten. Vent litt. At den går som ei kule, det var noe Ken bare kunne anta. For den var nemlig ikke mulig å kjøre noe sted, der den sto godt plassert i kjelleren på huset.

Han hadde glemt at det negative med å bygge en bil inne i kjelleren på sitt eget hus, er at huset må rives for å få ut bilen.

Og i stedet for å plukke bilen fra hverandre, så kan du vil gjette hva han gjorde...

Uansett – dette er en sjarmerende historie om en manns utrettelige arbeid med drømmebilen. Klikk på videovinduet under og se hvordan det utviklet seg...

http://www.liveleak.com/view?i=8e4_1375131011

Fungerer ikke klippet på mobil/lesebrett – klikk her

LES OGSÅ: Er dette Norges tøffeste Lamborghini etterligning?