Mourinho bortvist da Real tapte siste tittelsjanse

Det kokte over for både trener og spillere i Real Madrid da den spanske cupfinalen ble tapt 1-2 for byrival Atlético fredag kveld.

En tung sesong ble elendig da en etterlengtet tittel skulle sikres i siste forsøk. Trolig var det José Mourinhos siste sjanse til å vinne noe med Real Madrid. Spanske medier har lenge spådd at treneren er ferdig i klubben etter årets sesong.

Fredag ble portugiseren vel ivrig i sin klagesang mot dommerne. I det 76. minuttet gikk han ut av trenersonen, og Carlos Clos Gómez svarte med å vise treneren til tribunen.

Før episoden hadde Real Madrid-spillerne pådratt seg fire gule kort på 20 minutter. Og vondt skulle bli verre for Madrid-fotballens storebror hjemme på Santiago Bernabéu.

Åtte minutter ut i første ekstraomgang steg Miranda til værs på Kokes perfekt slåtte innlegg. Brasilianeren stanget inn 2-1 og sendte de rundt 40.000 Atlético-tilhengerne i ekstase.

Frustrerte Real Madrid-spillere skapte flere gode sjanser, men hadde ikke marginene med seg da de hadde mulighet til å avgjøre kampen på stillingen 1-1 i annen omgang. (©NTB)