Michelle ble utsatt for grov omsorgssvikt – får ikke hjelp fra noen

Som barn opplevde Michelle grov omsorgssvikt fra både familie og hjelpeapparatet. Nå vender rusomsorgen og psykiatrien henne ryggen på nytt.

OMSORGSSVIKT: Fra Michelle var fire år ble hun utsatt for grov vold, tortur, mishandling og presset til å ta narkotika i veldig ung alder. Barnevernet ble varslet, men det gikk syv år før de grep inn.  (Foto: Hanssen / Sæbø)
OMSORGSSVIKT: Fra Michelle var fire år ble hun utsatt for grov vold, tortur, mishandling og presset til å ta narkotika i veldig ung alder. Barnevernet ble varslet, men det gikk syv år før de grep inn. (Foto: Hanssen / Sæbø)

- For meg så må jeg fortsette kampen og skrike om hjelp, men dessverre er det ingen som hører, sier Michelle Angelica Johansen til TV 2. Fra Michelle var fire år ble hun utsatt for grov vold, tortur, mishandling og presset til å ta narkotika i veldig ung alder. Barnevernet ble varslet, men det gikk syv år før de grep inn. Etter å ha stått fram på TV 2 i fjor sommer, fikk hun endelig plass på en institusjon. - Det har vært veldig viktig for meg. Jeg har jobbet mye med trau

Mer innhold fra TV 2