Fotballgale Sverre fikk dekket TV-skade

Arsenal-supporter Sverre slo skulderen ut av ledd da motstanderlaget scoret. Legeutgiftene ble dekket av forsikringsselskapet.

SKADET SEG I RASERI: Da motstanderlaget scoret ble Sverre Litleskare så rasende at han slo skulderen ut av ledd. Nå har DnB Forsikring gått med på å dekke legeutgiftene hans   men først etter at den 30 årige Arsenal supporteren skrev et flammende klagebrev. Nedenfor finner du historiene til ti ulykkesfugler som fikk forsikringskravene sine avvist. (Foto: Privat)
SKADET SEG I RASERI: Da motstanderlaget scoret ble Sverre Litleskare så rasende at han slo skulderen ut av ledd. Nå har DnB Forsikring gått med på å dekke legeutgiftene hans men først etter at den 30 årige Arsenal supporteren skrev et flammende klagebrev. Nedenfor finner du historiene til ti ulykkesfugler som fikk forsikringskravene sine avvist. (Foto: Privat)

- Jeg må si det er fint at DnB har humor. Jeg hadde ikke forventet å få penger, sier Sverre Litleskare (31) til tv2.no. Litleskare pådro seg fotballskaden under hatoppgjøret mellom London-lagene Tottenham og Arsenal 3. mars. Litleskare satt hjemme hos en nabo i Bergen og fulgte kampen på fjernsyn. Da Tottenham scoret mål nummer to svartnet det for Arsenal-supporteren fra Vestlandet. Vi får inn mange rare saker og krav, men denne var veldig morsom

Mer innhold fra TV 2