Tre akuttmottak granskes – det er bare i år

Tre akuttmottak i Norge har vært under granskning av tilsynsmyndighetene i 2013. Ved alle tre sykehusene er det sykepleierne i mottaket som har varslet om forholdene.

GRANSKES: I Stavanger påpekte fylkesmannen i februar forhold der pasienter måtte vente uforsvarlig lenge på behandling. Ved Akershus Universitetssykehus og ved sykehuset Østfold i Fredrikstad er det opprettet tilsynssak som følge av varsler fra de ansatte. 
 (Foto: TV 2)
GRANSKES: I Stavanger påpekte fylkesmannen i februar forhold der pasienter måtte vente uforsvarlig lenge på behandling. Ved Akershus Universitetssykehus og ved sykehuset Østfold i Fredrikstad er det opprettet tilsynssak som følge av varsler fra de ansatte. (Foto: TV 2)

Ved sykehuset i Fredrikstad er to sykepleiere svært bekymret for pasientsikkerheten. - Forrige dagen var det over 70 pasienter her. Da er det mer enn fullt og ambulansene sto i kø utenfor skranken vår. Og det var pasienter overalt i korridor og på alle akuttrommene våre, sier intensivsykepleier Lars Petter Møller ved sykehuset Østfold. Les også: Per (73) glemt på akuttmottaket - etter syv timer døde han

Mer innhold fra TV 2