Her scorer Kagawa etter japansk klasseangrep

Ble spilt fri med en lekker hælflikk.

kagawa
kagawa

Japan kunne blitt det første landet som kvalifiserte seg til fotball-VM i Brasil, men Jordan hindret japansk jubel med en overraskende 2-1-seier tirsdag.

Keeper Amer Sabbah ble helten for vertene da han reddet Yasuhito Endos straffespark etter 70 minutter. Om Endo hadde scoret, kunne Japan bestilt billetter til neste års mesterskap i Brasil.

Jordan ledet overraskende til pause etter at Khalil Bani Attiah headet inn 1-0 like før hvilen. Etter en times spill kontret Ahmed Hayel inn 2-0.

Manchester United-stjernen Shinji Kagawa klinket inn Japans redusering etter en fin hælflikk fra Hiroshi Kiyotake i det 69. minuttet.

Se scoringen i videovinduet over!

Det hjalp uansett lite da Endo bommet fra ellevemeteren like etter.

Se alle høydepunktene her:

707145

Japan leder fortsatt gruppe B suverent med 13 poeng fra seks kamper. Poeng hjemme mot Australia 4. juni vil sikre VM-plass.

Jordan løftet seg på sin side fra siste- til annenplass i gruppen. De har sju poeng etter seks kamper. Australia (6 poeng) og Irak (5) har én kamp mindre spilt. Oman har i likhet med Australia seks poeng, men de har spilt seks kamper.

Australia og Oman spilte for øvrig 2-2 tidligere tirsdag. Se høydepunkter: