Larviks knallsterke åpning: Holdt nullen i 17 minutter

Larvik storspilte og avsluttet hovedrunden i mesterligaen håndball med 28-16-seier over Buducnost Podgorica.

larvik
larvik

Semifinaleplassen ble sikret allerede da Buducnost tapte knepent hjemme for gruppevinner Györ forrige helg, men Larvik ville ikke levne noen tvil om at laget fortjente 2.-plassen.

Buducnost var tittelforsvarer i turneringen, men laget fra Montenegro ble feid av parketten av et Larvik-lag som ved hjelp av godt forsvarsspill og en storspillende Cecilie Leganger holdt nullen i hele 17 minutter.

Da Buducnost scoret sitt første mål, hadde Larvik allerede scoret ti ganger, og kampen var avgjort. Ved pause sto det 13-5, og Larvik økte seiersmarginen med fire mål i annen omgang.

Søndag avgjøres det om Larvik møter Krim Ljubljana eller Oltchim Valcea i semifinalene i april. (©NTB)