Se Moas scoring i storseieren over Hamburg

Hannover vant sin femte strake hjemmekamp med 5-1 over Per Ciljan Skjelbred og Hamburg.

Mohammed Moa Abdellaoue scoret ett av de fem målene for Hannover mot Hamburg. (Foto: EUROSPORT 2)

Den norske landslagsspissen la på til 5-1 seks minutter før slutt.

Da var kampen allerede punktert. Storseieren løftet Hannover til 7. plass i tysk Bundesliga.

Hamburg ligger poenget foran på 6. plass. Lørdag hang laget med nesten hele første omgang.

Rafael van der Vaart utlignet for Hamburg i det 13. minutt etter Mame Biram Dioufs ledermål.

Se scoringen til Moa i videovinduet øverst (Video med tillatelse fra Eurosport 2)

Szabolcs Huszti sendte Hannover i ledelsen på ny i det 39. minutt. Didier Konan Ya økte like før pause og gjorde 4-1 halvveis i annen omgang.

Moa startet sin tredje kamp på rad for Hannover. Han står med seks scoringer i Bundesliga denne sesongen.

Per Ciljan Skjelbred startet for Hamburg, men ble byttet ut med Maxilimilian Beister ved pause. (©NTB)