Håpet lever for Nordtveit i Europaligaen

Men Borussia Mönchengladbach rotet vekk seieren mot Lazio.

håvard nordtveit

Et måldrama av de sjeldne i sluttminuttene ga Borussia Mönchengladbach 3-3 hjemme mot Lazio i europaligaen torsdag kveld.

Det betyr at Håvard Nordtveits lag trolig må vinne på bortebane for å avansere fra 16-delsfinalen. Nordmannen spilte 73 minutter på midtbanen og fikk ikke med seg den målrike avslutningen på kampen.

Inntil det 84. minuttet ledet Lazio 2-1, men da fikk Mönchengladbach en straffe som Thorben Marx omsatte i scoring.

Tidligere hadde Martin Stranzl både scoret og bommet fra 11-meteren for vertene, som er det første laget på over to år som er tildelt tre straffer i en mesterliga- eller europaligakamp.

Lazio spilte en halvtime med ti mann etter at André Dias pådro seg to gule kort. I det 88. minuttet vendte hjemmelaget til 3-2 ved Juan Arango. Men i tilleggstiden satte Libor Kozák sin andre scoring for dagen.

Han sørget dermed for at Lazio har det klart beste utgangspunktet før returkampen i Roma neste torsdag. (©NTB)