Paul Pogba-show da Juventus endelig vant igjen

Unggutten senket Udinese.

paul pogba (Foto: scanpix)

Juventus-Udinese 4-0:

Serieleder Juventus nektet å spille sin tredje kamp på rad uten seier og banket Udinese 4-0 på hjemmebane i italiensk serie A lørdag.

Torino-klubben sto med ett tap og en uavgjort som fasit i 2013. Ingenting annet enn tre poeng var derfor godt nok mot gjestene fra Udine om serieledelsen fortsatt skulle være trygg etter helgens runde.

Det tok tid før Juventus fikk satt ballen bak Udinese-keeper Daniele Padelli. Fire minutter før pause dunket unggutten Paul Pogba (19) inn 1-0 med en kanon i krysset fra langt hold. Det var en fortjent ledelse til vertene.

I starten av annen omgang løftet Udinese seg og kom til sjanser. Likevel var det Pogba som igjen skulle lykkes med et nytt vidundermål i det 66. minutt. Den tidligere Manchester United-spilleren skudd gikk lavt og utakbart i nettet.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Seks minutter senere la Mirko Vucinic på til 3-0. Ballen gikk via en forsvarer og i mål. I sluttminuttene sto Alessandro Matri for kveldens fjerde fulltreffer. Seieren brøt Udineses rekke på seks strake kamper uten tap.

For Juventus var det viktig å komme tilbake på vinnersporet. Med seieren utnyttet klubben samtidig poengtapet til serietoer Lazio, som spilte 2-2 borte mot Palermo tidligere lørdag. Juventus leder dermed serie A med fem poeng, men Napoli kan kutte avstanden til tre poeng om Fiorentina blir slått søndag. (©NTB)