Over en million så «Hver gang vi møtes»

Begge de to siste delene av TV 2s sesongpremiere av «Hver gang vi møtes» ble sett av over en million seere lørdag kveld. Snittet for hele programmet endte på vanvittige 986 000 seere og en andel på 49,4 prosent.

hvergangvimøtes hver_gang_vi_møtes sumo (Foto: TV 2)
hvergangvimøtes hver_gang_vi_møtes sumo (Foto: TV 2)

Til sammenligning ble første episode i fjor sett av 599.000 seere, og sesongen som helhet hadde et snitt på 597.000 seere.

TV 2s nye kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl har dermed fått en svært hyggelig første dag på jobb.

- Dette er jo helt vanvittig! Vi snakker jo nærmest om en dobling av fjorårstallene, noe som er svært imponerende når man tenker på hvilket fenomen «Hver gang vi møtes» ble i fjor vår.

TV 2s programdirektør Pil Gundelach Brandstrup er naturlig nok også svært godt fornøyd med sesongstarten.

- Vi var veldig fornøyde med at vi klarte å samle så flotte artister til den nye sesongen av Hver gang vi møtes, og visste sånn sett at vi satt med svært gode kort på hånden. Det ble også veldig tydelig allerede på første opptaksdag at de kom til å skape mange fantastiske og uforglemmelige øyeblikk sammen. Så all ære til de flotte artistene som byr så raust både på seg selv og sine talenter. Seerne har noen fantastiske lørdagskvelder i vente, lover programdirektøren.

Det var Anita Skorgan som stod i fokus i første program, og de andre artistenes musikalske tolkninger i programmet gikk også rett hjem. EPen med alle låtene gikk rett til topps på album-lista på iTunes. Kurt Nilsens versjon av «Adieu» gikk ett til topps på låtlisten, mens Lene Marlins «Is it true» la seg på andreplass. Også Ole Paus og Magnus Grønneberg gikk inn på iTunes topp 10-liste i helgen.

- Vi vil møte tøff konkurranse på lørdagene fremover, men et bedre utgangspunkt for sesongen enn dette er det jo ikke mulig å få, sier Jan-Petter Dahl.

Mer innhold fra TV 2