Irritert Moan mistet ledertrøyen

Magnus Moan ble bare nummer 18 i lørdagens verdenscuprenn i kombinert.

Magnus Moan. (Foto: Olsen, Geir/Scanpix)

Dermed mistet trønderen den gule ledertrøyen til Jason Lamy Chappuis. Magnus Krog ble nummer to.

Chappuis ledet også etter hoppdelen. Magnus Krog fra Høydalsmo gikk seg opp fra 14. plass til annenplass.

Han gikk ut 57 sekunder bak Chappuis, men bare 13 sekunder skilte etter langrennet. Franske Sebastien Lacroix ble treer, knepent spurtslått av Krog.

Jan Schmid avanserte fra 14.- til 7. plass. 16,3 sekunder var avstanden opp til Chappuis.

Magnus Moan vant de to første verdenscuprennene i kombinert, men skuffet i hoppbakken. Med 1.45 minutter opp til Chappuis var han egentlig sjanseløs i langrennsdelen. Han gikk inn som 18. mann, 1.22,2 bak franskmannen.

Moan rotet også bort verdenscuppoeng da tyskeren Wolfgang Bösl passerte ham rett før målstreken. Byåsen-løperen var tydelig irritert ved målgang.

Thomas Kjelbotn falt fra sjuendeplass i hopprennet til 19.-plass, mens Håvard Klemetsen fikk ødelagt sin konkurranse av fall i hoppbakken. Han havnet på 20.-plass. Mikko Kokslien ble nummer 27. (©NTB)