Fluminense ble brasiliansk seriemester

Fred markerte seg med to scoringer da Fluminense slo Palmeiras 3-2 og kunne innkassere det brasilianske seriegullet i fotball tre runder før slutt.

Fluminense
Fluminense

Angriperens scoring tre minutter før slutt sikret et 10 poengs forsprang som serietoer Grêmio ikke kan ta igjen. Fred scoret også kampens åpningsmål like før pause, mens uheldige Maurício Ramos bidro med et selvmål.

Etter 35 kamper troner Rio de Janeiro-baserte Fluminense øverst med 76 poeng. Grêmio klatret opp til 66 poeng med søndagens 2-1-seier over São Paulo, mens Ronaldinhos lag Atlético Mineiro falt til 3.-plass med 1-1 mot Vasco da Gama.

Fluminense kopierte dermed suksessen fra 2010, da laget også ble mester. Årets ligagull var det fjerde i klubbhistorien.

Fjorårsvinner Corinthians, som også gikk til topps i Copa Libertadores i sommer, ligger på 6.-plass og er uten sjanse til seriemedalje. (©NTB)