Moa scoret to i imponerende snuoperasjon

Mohammed Abdellaoue brukte sju minutter på å score to ganger og sikre Hannover 4-2-seier.

Moa_Sumo2
Moa_Sumo2

Stuttgart - Hannover 2-4

Landslagsspissen har fått tynt med spilletid i det siste, men tok vare på den lille halvtimen som innbytter i søndagens kamp. Etter å ha vært på banen i kun to minutter, dyttet han inn 3-2 for gjestene.

Se høydepunktene øverst! (Bilder med tillatelse fra Eurosport 2)

Deretter omsatte han kampens tredje straffespark i scoring og trygget seieren for Hannover.

Fire på rappen
Gjestene fikk en vond første omgang borte mot Stuttgart og lå under 0-2 ved pause. Christian Gentner og Vedad Ibisevic (straffe) sto bak hjemmelagets scoringer.

Men 16 gylne Hannover-minutter etter hvilen snudde opp/ned på situasjonen. Artur Sobiech reduserte i det 57. minutt da Sven Ulreich slo et innlegg fra Lars Stindl ut i feltet. Deretter scoret Jan Schlaudraff på straffe etter en hands av Serdar Tasci.

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

To og tre
To minutter etter 2-2-målet kom Abdellaoue inn og gjorde vondt verre for Stuttgart. Nordmannen senket vertene med sin annen og tredje scoring for sesongen.

En vellykket snuoperasjon ble det også for Håvard Nordtveit og Borussia Mönchengladbach borte mot nyopprykkede Greuther Fürth søndag. Nordmannens lag vant 4-2 etter å ha ligget under 1-2 til pause. (©NTB)